Koronavirus

Dovre kommune har oppjustert risikonivået til nivå 5, som inneber stengte skular og barnehagar.

Koronavirus

Sel kommune oppjustert tysdag 13. april 2021 til risikonivå 4, noko som inneber drift på raudt nivå for vidaregåande skule på Otta.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Koronavirus

Denne informasjonen er lagt ut i samråd med smitteteamet i Lesja og Dovre:

Det er nå registrert eit smitteutbrot i Dovre kommune, og tre klassar i grunnskulen i Dovre er sett i karantene.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Logo Vet Mobility Charter Internasjonalisering

Skolen har for andre gang oppnådd akkreditering for internasjonale prosjekt innen Erasmus + i fag- og yrkesopplæring.

Årets "Krafttak mot kreft"-innsamling går til forskning på kreftformer som få overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Otta videregåande skole

Tysdag 3. mars 1981 var biblioteket på Otta vidaregåande skole fylt til randen. 280 elevar og 35 lærarar prøvde å få med seg mest mogleg av den offisielle opninga av det etterlengta «grønbygget».