Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fjellgodt UB

Fjellgodt UB med kom på pallen og tok tredjeplassen i den aller gjeveste kategorien, "Norges Beste Ungdomsbedrift" 2021 i NM for ungdomsbedrifter.

Kantina Nord-Gudbrandsdal vgs. avd. Dombås

Ein presentasjon av skulestadane ved Nord- Gudbrandsdal vidaregåande skule, laget spesielt for årets niandeklassingar.

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Logo Vet Mobility Charter Internasjonalisering

Skolen har for andre gang oppnådd akkreditering for internasjonale prosjekt innen Erasmus + i fag- og yrkesopplæring.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Otta videregåande skole

Tysdag 3. mars 1981 var biblioteket på Otta vidaregåande skole fylt til randen. 280 elevar og 35 lærarar prøvde å få med seg mest mogleg av den offisielle opninga av det etterlengta «grønbygget».

personer på et kjøkken

1mars er ordinær søknadsfrist for deg som skal søke videregående skole. 1. februar er søknadsfristen dersom du har spesielle behov.

Animasjon av munnbind  omringet av koronavirus

Her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål om Covid-19.