Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Personer skrives på pc

Fjernundervisning vil være en stor overgang – både for elever og lærere. Vi må finne gode løsninger sammen.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta blir stengt fra og med torsdag 12. mars og ut neste uke.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Koronavirus

Det er påvist koronasmitte i fleire kommunar i Nord-Gudbrandsdalen, skulen følgjer utviklinga tett.

Ungdata

I 2020 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Innlandet blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Innlandet, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Bilfag Nord-Gudbrandsdal vgs.

For å rekruttere elever til en spennende og fremtidig bilbransje arrangerer Norges Bilbransjeforbund, lokal bilbransje og Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule Bilfag bransjekveld tirsdag 4. februar 2020.

Arbeidslivsdagen 2019 Nord-Gudbr. vgs.

Arbeidslivsdagen 2020 er et samarbeid mellom NAV og Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule å arrangeres onsdag 5. februar i Otta kulturhus.