Visma InSchool

Det er viktig at alle foresatte til elever under 18 år logger seg på Visma In School for å legge inn sine kontaktopplysninger snarest.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Visma InSchool

Elever i Vg1 og nye elever i Vg2 og Vg3, samt karrieresentre og studenter ved Fagskolen Innlandet har dessverre ikke fått aktivert egen brukerkonto.

Illustrasjon skolestart

Måndag 17. august startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon som du treng i skulestarten.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Internasjonalisering flagg

Skolen jobber med internasjonalisering gjennom studieturer for elever og lærere, samarbeidsprosjekter og yrkespraksis i utlandet.