Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Digivenn går nasjonalt

Digivenn er en del av Smart velferdsregion, eit samarbeidsprosjekt som går over generasjonar.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Sel kommune tilbyr nå vaksine til 16- og 17- åringer

For enkelthets skyld regnes alle som er født i 2005 som 16- åringer.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Velkomen til skulestart!

Måndag 16. august startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon som du treng i skulestarten.