Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Fjellgodt UB

Fjellgodt UB med kom på pallen og tok tredjeplassen i den aller gjeveste kategorien, "Norges Beste Ungdomsbedrift" 2021 i NM for ungdomsbedrifter.

Kantina Nord-Gudbrandsdal vgs. avd. Dombås

Ein presentasjon av skulestadane ved Nord- Gudbrandsdal vidaregåande skule, laget spesielt for årets niandeklassingar.

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Logo Vet Mobility Charter Internasjonalisering

Skolen har for andre gang oppnådd akkreditering for internasjonale prosjekt innen Erasmus + i fag- og yrkesopplæring.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.