Heine videre til andre runde i Fysikk-OL 2022-2023!

Heine Hoff Brendstuen har levert gode resultat i første runde i Fysikk-OL og er nå videre til andre runde.

Hugs å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån frå Lånekassa, må du søke innan 15. november.

Elevundersøkinga 2022

Sei kva du meiner om læring og trivsel på skulen. Undersøkinga vert gjennomført i løpet av hausten.

Hospitere i lokalt næringsliv

Arne Brimi sammen med elever fra Nord-Gudbransdal vgs. Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule Er du årets 10. klassing? Ønsker du å hospitere på restaurant- og matfag og/eller salg, service og reiseliv?

Følg drømmen, ikke strømmen 2022

Ferske undersøkelser viser at det er behov for minst 2500 nye sjåfører i Norge hvert år frem til minst 2030.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Møte for føresette

Foreldremøte, skrevet på tavle Innlandet fylkeskommune Torsdag 15. september blir det føresettmøte på Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling Otta.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkomen til skulestart!

Måndag 15. august 2022 startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon som du treng i skulestarten.

Utveksling til Otta

Erasmus+ logo Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule Elevane har gjennomført praksis i ulike land denne våren, men skulen har også tatt i mot studentar frå utlandet.