Reiseliv og språk besøker vulkanøya Island

Som en del av programfaget Reiseliv og språk reiste 27 elever og lærere på studietur til Island. I regi av Nordplus Junior har elevene deltatt i et det nordiske Nordplus Junior skoleprosjektet «Digitale kulturuttrykk»

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Reisebrev fra Island

Vi i salg, service og reiseliv (SSR) er ferdig med første praksisuke på Island. Her har vi vært på praksis hos Loft Hostel og Dalur Hostel i Reykjavik.

Erasmus+ utveksling til Spania

Elever fra Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta er nå ferdig med første uke i praksis i Spania.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Fylkesmesterskapet i helsearbeiderfaget

Innlandet fylke trenger hver og en av de stolte og dyktige elevene inn i helsesektoren.

Ta vel i mot russen når de ringer på dørene!

Russen engasjerer seg og er med på årets innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft. 10.-13. mars 2022 gjennomfører de en dør til dør aksjon i ditt nabolag. Ta godt imot dem!

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Koronainformasjon etter pressekonferanse tysdag 1. februar 2022

Mostphotos Folk blir mindre sjuke av denne virusvarianten som nå herjar, og vaksinen gir oss god beskyttelse. Derfor fjernar regjeringen svært mange av koronatiltakane. Endringane gjeld frå klokken 23.00 tysdag 1. februar.