Velkomen til skulestart!

Måndag 15. august 2022 startar eit nytt skuleår. Her finn du nyttig informasjon som du treng i skulestarten.

Utveksling til Otta

Elevane har gjennomført praksis i ulike land denne våren, men skulen har også tatt i mot studentar frå utlandet.

Reisebrev fra Island

Salg, service og reiseliv (SSR) er ferdig med praksisuker på Island hos Loft Hostel og Dalur Hostel i Reykjavik.

Reiseliv og språk besøker vulkanøya Island

Som en del av programfaget Reiseliv og språk reiste 27 elever og lærere på studietur til Island.

Erasmus+ utveksling til Spania

Elever fra Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling Otta har vært i praksis i Spania.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Fylkesmesterskapet i helsearbeiderfaget

Innlandet fylke trenger hver og en av de stolte og dyktige elevene inn i helsesektoren.