Vanskelig å velge?

personer på et kjøkken - Klikk for stort bilde Mostphotos 1mars er ordinær søknadsfrist for deg som skal søke videregående skole. 1. februar er søknadsfristen dersom du har spesielle behov.

I disse koronatider må vi både tenke og arbeide annerledes, så også med informasjonen som skal ut til tiendeklassingene våre.

Informasjonsfilmer og digitale oppkoblinger

I år foregår også dette digitalt, ved at det er laget og blir lagt ut filmer fra alle utdanningsprogrammene våre som elevene bør se før oppkobling med spørsmål og svar.

Etter hvert vil du finne informasjonsfilmer om alle utdanningsprogrammene våre. Filmene finner du ved å trykke deg inn på "Utdanningstilbod" på framsida på hjemmesida vår, og ved å klikke på hvert utdanningstilbud under.

Lykke til med det viktige valget ditt!

Hva velger DU?

Se introduksjonsfilmene først, og gå deretter inn på hvert enkelt utdanningsprogram under for å lære mer om det tilbudet du er interessert i.

Yrkesfag?

Studiespesialisering?

Idrettsfag?

Våre utdanningstilbud

Trykk deg inn for å se informasjonssidene og filmene.

Bygg og anleggsteknikk

Helse- og oppvekstfag