Passord til nye elever

Visma InSchool - Klikk for stort bildeVisma InSchool Visma Elever i Vg1 og nye elever i Vg2 og Vg3, samt karrieresentre og studenter ved Fagskolen Innlandet har dessverre ikke fått aktivert egen brukerkonto.

Hvem gjelder det?

Manglende aktiv bruker gjelder alle nye elever i den videregående skolen i Innlandet (Vg1). Det gjelder også elever i Vg2 og Vg3 som har byttet lærested fra en skole i tidligere Hedmark til en skole i tidligere Oppland og motsatt. Det gjelder også studenter ved Fagskolen Innlandet og karrieresentrene.

Hva betyr manglende bruker for meg?

• Du har ikke innlogging til applikasjonen Visma InSchool der informasjon fra skolen blir lagt ut
• Du har ikke egen e-post adresse
• Du vil ikke få utdelt elev-PC og tilgang/kopikort (gjelder vgs)
• Utdeling av lærebøker kan bli forsinket, bibliotekets datasystem trenger din brukerkonto (gjelder vgs)

Hva gjør jeg?

Generell informasjon om skolestart som angår alle finner du på skolens nettside.

Når er brukerkonto klar?

Målet er at du får eget passord i løpet av et par dager.

Hvorfor er ikke brukerkonto på plass til skolestart?

Overføring av data til fagsystemer i Innlandet fylkeskommune har tatt lenger tid enn først antatt.

Vi beklager på det sterkeste at du ikke har fått brukerkonto til skolestart. Vi håper at du likevel får en fin start på skoleåret.

Velkommen til oss!