Oppdatert informasjon om skuleopning for avdeling Otta

Klikk for stort bildeNord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling OttaI veke 20 starter ein gradvis gjenåpning av våre avdelingar ved skulen - i tråd med de nasjonale tiltakene.

Måndag 11. mai 2020

Måndag 11. mai 2020 møter alle ansatte.

Tysdag 12. mai 2020

Tysdag 12. mai 2020 møter kun dei gruppene som har fagdag; fysikk 1, kjemi 2 og samfunnsfagleg engelsk.

Onsdag 13. mai 2020

Onsdag 13. mai 2020 møter resten av elevane.

Vg2 yrkesfag

Vg2 yrkesfag held fram med heile dagar med programfag måndag 11. mai og tysdag 12. mai som nå, og går attende til ordinær timeplan frå onsdag 13. mai 2020.

Matpause

Det blir to periodar for matpause, og vi oppfordrar alle til å ta med matpakke (kantina vil vera open). Sjå oversikt i Fronter.

Fordeling på inngangar

Ved personalrom: ID

Klimalab: HOa og BUA

På baksida mot elva: RM, KOS og HEA

Hovudinngang: TRLa+b, ST, PBY (busselevar)

Kantineinngang: ST/PBY (som kjører sjølv)

B-blokk: KJT, HOb

Respekter smittevernreglane

Det blir nå viktig at respekterer smittevernreglane. Helserådgjevar Mona vil også innom alle klassar og informere om smittevern. Smittvernrettleiar for vidaregåande skule finn du i Fronter.

VI GLER OSS!