Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ledige stillinger

Oppland fylkeskommune er en mangfoldig organisasjon med mange spennende stillinger!

Se alle ledige stillinger i Oppland fylkeskommune

Hvis du bare vil se hvilke stillinger som er ledige ved en enkelt skole/fagenhet eller innenfor en stillingskategori, så trykk på valget Avansert ved siden av Søk-knappen etter at du har klikket på lenken over. Da kan du velge sortering.

Om oss

Oppland fylkeskommune er en stor og mangfoldig organisasjon, og er en av fylkets største kompetansearbeidsplasser med cirka 2000 ansatte.

Fylkeskommunen har ansvar for viktige samfunnsoppgaver - drift og utvikling av videregående skoler, Fagskolen Innlandet, fagopplæring i arbeidslivet, voksnes læring, det offentlige tannhelsetilbudet, fylkesvegene og det offentlige kollektivtilbudet gjennom Opplandstrafikk. Fylkeskommunen har også en viktig rolle som utviklingsaktør innenfor kultur, kulturarv og næringsliv i fylket.

Fylkeskommunen ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå best mulig alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personlig egnethet blir vektlagt.

Les mer om fylkeskommunen

Vi tilbyr

  • Lønns- og arbeidsvilkår, samt pensjonsmedlemskap som er i samsvar med gjeldende lover, avtaler og fylkeskommunale reglement.
  • Lønn etter gjeldende tariffavtaler med fradrag av pensjonsinnskudd. Ved tiltredelse vil den tilsatte bli meldt inn i KLP. Pensjonsinnskudd 2 % av brutto lønn trekkes automatisk fra første dag.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Et verdigrunnlag basert på tillit, raushet, ansvarlighet, kreativitet og fleksibilitet. Det kreves høy etisk standard.
  • Spennende og interessante fagmiljøer.
  • Godt kollegialt samhold.
Sist oppdatert 19.02.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering