Internasjonalisering

Elevar frå Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule dreg ut i verda for å lære. Skulen har samarbeid i heile elleve land.

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule SkulenVET Mobility Charter er et kvalitetsstempel for samarbeid innen Erasmus+-programmet. - Klikk for stort bildeVET Mobility Charter er et kvalitetsstempel for samarbeid innen Erasmus+-programmet. har i mange år prioritert arbeidet med internasjonal utveksling og samarbeid. Målet er at elevane skal få eit globalt og internasjonalt perspektiv gjennom læring. Som ein del av Regional handlingsplan jobbar skulen med å leggje til rette for ulike internasjonale aktivitetar både på studiespesialiserande utdanningsprogram og på yrkesfag.

Her er eit oversyn over den internasjonale aktiviteten i skuleåret 2017/18:

Prosjekt knytta til finansieringsordninger gjennom Nordplus Junior og EUs sektorprogram     Erasmus + :

Vg1 Teknikk og industriell produksjon Polen
Vg1 Service og samferdsel Island
Vg2 Kjøretøy Tyskland
Vg2 Helsearbeidarfag Hellas
Vg2 Barne- og ungdomsarbeidar Hellas

Vg2 Industriteknologi Estland

Multilateralt skulepartnarskap og Nordplus Junior
Klasseutveksling
Vg2/vg3 Studiespesialisering: Reiseliv og språk     Island og Sverige

Studieturar (støttes ikkje av Eu-program)