Kantina på avdeling Lom

Om du er litt svolten eller skikkeleg svolten, så er du alltid velkomen til kantina i Lom.

Avdeling Lom har ei fin, koseleg, sunn og moderne kantine. Vi tilbyr mat og drikke, frukt og mykje anna godt. Her kan du også slappe av med di eiga matpakke. Dette vil gje deg meir energi i hektiske kvardagar. Kantina er populær blant elevane og ikkje minst er ho ein sosial møteplass som skapar trivsel og bidreg til eit godt læringsmiljø.

Opningstider

Måndag - fredag kl. 11.00 - kl. 12.00.
Fredagar har vi prøveope etter at elevane på byggfag har tidleggym.

Meny

Du får forsyne deg med påsmurde grove baguettar, smørbrød, kald og varm drikke, frukt, yoghurt, salat og varme smårettar.
Kvar onsdag er det pizzadag hos oss (pizza med grov bott).
Det er Coop Mega som lagar maten for oss. Vi kan nemne svinewok, supe, salat og lasagne.
På fredagar har vi noe ekstra godt til kaffen, som for eksempel vafler.

Ansvarleg for kantina er Snøfrid Kvålshagen tlf. 488 65 354 .

Sist oppdatert 10.09.2015