Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restaurant- og matfag, Otta

Er du interessert i kosthald og ernæring? Liker du å lage til og servere mat?

Oppland fylkeskommune/Jørgen Skaug Her lærer du om:

  • kost og ernæring
  • bruk og behandling av råstoff
  • matproduksjon og produksjonsprosessar
  • planlegging og tillaging av ulike matrettar
  • norske og internasjonale mattradisjonar
  • dekking av bord og servering
  • etikk og kunde-/gjestebehandling

Eksempel på kva du kan bli:

  • kokk, institusjonskokk
  • servitør
  • bakar, konditor
  • fagarbeidar i næringsmiddelindustrien
  • pølsemakar, slaktar, kjøttskjærar

Skulens tilbod etter Vg1:

Skulens tilbod etter Vg2: 

Påbygging til generell studiekompetanse

Sist oppdatert 12.08.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering