Godkjent som miljøfyrtårn

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling Otta ble 16. november 2017 godkjent som miljøfyrtårn.

I november 2017 ble avdeling Otta godkjent som miljøfyrtårn, etter å ha gjennomgått en omfattende sertifiseringsprosess og oppfylt alle krav innenfor alt fra arbeidsmiljø og innkjøp til energibruk og avfall. Dagens sertifisering gjelder fram til november 2020.

Positive forhold i tilsynsrapport

"Nord- Gudbrandsdal vidaregående skule, avdeling er en veldrevet skole der man jobber systematisk for å ivareta elevenes arbeidsmiljø. Skolen gjør et godt helhetsinntrykk og det er tydelig at ledelsen jobbber aktivt med at elevene skal ha et godt læringsmiljø, både pyskisk og fysisik. Oppland fylkeskommune som skoleeier har gode systemer for å iverata bygningen og en profesjonell stab."

Miljøfyrtårn er anerkjent av EU!

Vi kan stolt meddele at Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som får anerkjennelse av EU!

Det betyr at ordningen holder høy faglig og internasjonal kvalitet på lik linje med EMAS og ISO, og at alle sertifiserte bedrifter får gyldig inngangsbillett til det europeiske markedet!

– Dette er en stor seier for Miljøfyrtårn og for alle som er sertifisert, sier Ann-Kristin Ytreberg, daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Hva er miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Ordningen har til hensikt å heve miljøprestasjon i små og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter. Bedrifter eller virksomheter som oppfyller definerte bransjevilkår kan sertifiseres som miljøfyrtårn.

Sist oppdatert 19.12.2017