Besøksdag - kombinasjonsklassen

Besøksdag kombinasjonsklassen Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule - Klikk for stort bilde«Hvis du har et håp, så må du lese hver dag». Dette sa en far på besøksdagen for aktuelle søkere til kombinasjonsklassen onsdag 23. januar.

Besøksdag kombinasjonsklassen Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule - Klikk for stort bildeBesøksdag kombinasjonsklassen Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule - Klikk for stort bilde

Sitatet er et godt bilde på foresatte med vilje, motivasjon og ambisjoner, og som ønsker at sønnen og datteren skal lykkes med skole og utdanning. For læring er hardt arbeid. Og læring er lagarbeid.

Besøksdag for aktuelle søkere

Onsdag 23. januar 2019 hadde Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule besøk av 30 elever, foresette, rådgivere og lærere fra Skjåk, Lom, Sel, Dovre, Vinstra og Sør-Fron.

Besøksdag kombinasjonsklassen Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule - Klikk for stort bildeMed god hjelp av telefontolking på somali, tigrinja og arabisk fikk de god informasjon av Eirin Førsund Feiring om tilbudet om kombinasjonsklasse.

Søk i VIGO senest 1. februar

Fra skoleåret 2019/2020 er kombinasjonsklasse et tilbud ved Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule. Elever søker på www.vigo.no og søknadsfristen er 1. februar 2019.

Mer informasjon

Se nyhetssak på skolens hjemmeside og les mer om kombinasjonsklassen og se video med tekst på somali, tigrinja, arabisk, engelsk eller norsk.

Velkommen som søker!

Sist oppdatert 04.02.2019