Nyheter Nord-Gudbrandsdal vgs
Publisert 10.10.2019

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen for å gjøre skolen bedre.

Publisert 07.10.2019

Nord-Gudbrandsdal vgs avdeling Otta er den første videregående skolen i Oppland som får solcelle-anlegg på taket. I løpet av neste år følger alle de videregående skolene etter.

Publisert 23.09.2019
Teknologi og forskningslære Nord-Gudbransdal vidaregåande skule

"Teknologi og forskning er en del av vår kulturbakgrunn og utgjør et grunnlag for vår levestandard. Faglig og teoretisk kunnskap kombinert med evne til å tenke kreativt og nyskapende blir en stadig viktigere utfordring i samfunns- og næringslivet."

Publisert 19.09.2019
Ladestasjon Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule

Fylkestinget har vedtatt at det skal investeres for vel 7,4 millioner kroner til utbygging av ladestasjoner for el-biler ved de videregående skolene.

Publisert 09.09.2019

Ungdomsbedrifter kan få støtte til aktiviteter som er inkluderende for alle elever og lærlinger. Søknadsfristen er 15. november.

Publisert 20.08.2019
Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling Otta

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling Otta ønskjer alle elevar velkomen til skulestart!

Publisert 10.04.2019

For å motta viktige brev fra Oppland fylkeskommune digitalt, må elever og foresatte ha digital postkasse.

Publisert 08.04.2019

Fylkeskommunen har ansvar for å fremme folkehelse, blant annet gjennom tiltak i den videregående skolen. Undersøkelser viser at helse og levevaner henger sammen med læring og gjennomføring.

Publisert 15.02.2019
Besøk av av Anne-Marte Kolbjørnshus

Anne-Marte Kolbjørnshus deltar aktivt i undervisningen ved flere videregående skoler for å promotere yrkesfag.

Publisert 11.02.2019

NAV og Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule arrangerer Arbeidslivsdagen 2019 torsdag 14. februar.

Publisert 24.01.2019
Besøksdag kombinasjonsklassen Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule

«Hvis du har et håp, så må du lese hver dag». Dette sa en far på besøksdagen for aktuelle søkere til kombinasjonsklassen onsdag 23. januar.

Publisert 16.01.2019

Kombinasjonsklassen er et tilbud til elever med kort botid i Norge som har behov for mer norsk- eller grunnskoleopplæring for å klare videregående skole.

Publisert 26.11.2018
Ringebu fhs - Reiselivsjente på toppen i Lofoten

Klimalaben og den videregåande skulen i Nord-Gudbrandsdalen arrangerte miniseminar med tema reiseliv og berekraft torsdag 22. november 2018.

Publisert 30.10.2018
Elevundersøkelsen

Formålet med Elevundersøkinga er at elevar skal få seie si meining om læring og trivsel på skolen. Resultata frå undersøkinga blir ikkje sletta, men lagra forskriftsmessig, og blir nytta av skolar, skoleeigarar og den statlege utdanningsadministrasjonen som ei hjelp til å analysere og utvikle elevane sitt læringsmiljø. Data frå undersøkinga kan også bli brukte til forskingsformål av forskarar som får utlevert grunnlagsdata. Delar av resultata frå Elevundersøkinga blir publiserte på Skoleporten.

Publisert 29.06.2018

Her kan du sjå ein film om internasjonaliseringsprosjekta vi har jobba med i skuleåret 2017/2018.

Publisert 14.05.2018
Vg1 TIP Polen

Nyleg har mange av yrkesfageelevane vore utanlands i praksis. Målet er å gje elevane eit globalt perspektiv gjennom læring.

Publisert 23.04.2018
Marta G. Berstad

Fritt Ord-konkurransen for vidaregåande skule er ein årleg landsdekkjande konkurranse der elevar blir inviterte til å levere bidrag om ytringsfridom og demokrati. Årets tema var propaganda.

Publisert 09.03.2018

Onsdag 7. mars gikk Ottarussen med bøsser for aksjonen "Krafttak mot kreft".

Publisert 26.02.2018

Anna Brimi frå restaurant- og matfagklassen på Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule har vore på ein litt spesiell praksisstad.

Publisert 29.01.2018

Skulen inviterer til informasjonsmøte om tilbodet i programfag som elevane frå vg1 kan/skal velje på Vg2 og Vg3.

Publisert 19.12.2017

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avdeling Otta ble 16. november 2017 godkjent som miljøfyrtårn.

Publisert 11.12.2017

For å opprettholde et bredt fagtilbud til tross for små klasser og økonomiske utfordringer har skolen fra høsten 2017 valgt å innføre interaktiv undervisning i enkelte fag.

Publisert 23.11.2017
Transportelevane i full sving

Etter at verkstadhallen på Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule brann, er det mykje å rydde opp i.

Publisert 23.10.2017

Skulen vil her orientere stutt om vidare drift etter brannen for dei berørte elevane.

Publisert 18.10.2017

Nora Moen Vadet går i tredjeklasse på studiespesialiserande på avdeling Otta og tek matematikk på universitetsnivå.